סחרחורות הקאות לאחר צביעת השיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות הקאות לאחר צביעת השיער
    נעמי
    09/08/2011

שלום רב,
    אתמול ביקרתי במספרה,בה אני מבקרת מידיי חודש,מרחו על שיערי צבע ולאחר כ-45 דקות התחלתי להרגיש סחרחורת.לא הצלחתי ללכת בקו ישר אפילו במרחק קצר מאוד בתוך המספרה.הספר הגיש לי כוס מים פושרים עם סוכר וכוס מים נוספים קרים עם סוכר ,ההרגשה מעט השתפרה והצלחתי להגיע לביתי בכוחות עצמי (בנהיגה).המצב החריף בבית ונאלצנו להזמין אמבולנס(חייבת להודות שאני לא מכירה את עצמי במצבים כאילו כלל וכלל) עד ההגעה לבית החולים הקאתי ושילשלתי וכאשר הגעתי לבית החולים הקאתי שוב.
    הושארתי במיון להשגחה ,הם חברו אותי לשקית נוזלים ולאחר כמה שעות שוחררתי הביתה .נאמר לי שמסתובב וירוס ואולי גם אני חטפתי את הוירוס.
    השאלה היא האם יכול היות קשר לכל מה שקרה ולבין הביקור במספרה ? האם חומרי הצבע יכולים לגרום למה שקרה לי?

תודה
    נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סחרחורות הקאות לאחר צביעת השיער - תגובה

גל גפן-ריטר
    13/08/2011

נעמי שלום,

לצערי אין זה בתחום מומחיותי לדעת אילו חומרים שאפת (אם בכלל) בשל צביעת השיער וכן לאלו תופעות הם יכולים לגרום. הייתי ממליצה לך להיוועץ עם רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו