אורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורה
    אורה
    01/10/2011

שלום רב!
    רציתי לקבל עצה לגבי מצב שמשפחתי נקלעה אליו.
    אבי עבר 3 ארועים מוחיים קשים, לפני שנתיים (האחרון). כתוצאה מכך פלג גוף שמאל מתפקד חלקית - אבי יכלו ללכת בכוחות עצמו, ידו שמאלית כמעט ואינה מתפקדת.
    תופעה שמכעירה את המחלה היא האלימות המילולית, האגרסיביות וחוסר הגיון בדבריו.
    אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי האם יש אפשרויות שיקום קוגנטיביות והתהגותיות, אם כן לאן ניתן לפנות?
    בתודה מראש,
    אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורה

הוספת תגובה

• אורה - תגובה

גל גפן-ריטר
    05/10/2011

אורה שלום,

ישנן בהחלט מסגרות שיקומיות שניתן לפנות אליהן להתייעצות, במידה ואביך לא עבר מסגרת שיקומית אינטנסיבית בעקבות האירועים, הייתי ממליצה לך לפנות לבית חולים לוינשטיין למחלקת אשפוז יום כללי, יש את בית חולים תל השומר וכן את רעות. (לא ציינת מאיזה אזור מגורים את מגיעה ועל כן אני נותנת פה המלצות על אזור המרכז).
    במידה ואתם נמצאים לאחר שיקום אינטניסיבי, ישנם פסיכולוגים שיקומיים שיוכלו לתת לכם (בני המשפחה) הדרכה והסבר על המצב ובמידת האפשר לבנות לכם תוכנית התנהגותית-קוגניטיבית שתעזור בשיפור ההתנהגויות של אביך.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אורה
    05/10/2011

תודה על התגובה המהירה.
    אבי אכן עבר שיקומים שונים. הארוך מבינהם ארך בערך שבועיים במוסד רפואי בני- ציון (רוטשילד) בחיפה, ולאחר מכן הוא המשיך להשתקם בקהילה (לא בהצלחה רבה). ועד כמה שידוע לי הוא לא עבר שום שיקום פסיכולוגי -התנהגותי. כרגע הוא לא נמצא בשום ארגון שיקומי כזה או אחר.
    הוא משתייך לקופ"ח מכבי, אשמח אם תעייצי לי לאן יש לפנות על מנת שאוכל לעזור לו להשתקם בין אם זה דרך הקופה ובין אם זה באופן פרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו