הפרעות בהכרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות בהכרה
    יגאל
    20/10/2011

לפני כחודשיים, שלוש הייתה לי התפרצות חרדה פתאומית מאוד קשה שליוותה אותי אותי כשבועים בערך (לא זוכר בדיוק). החרדות הביאו אותי כנראה גם למצב של די ראליזציה (ערפול בראייה, ניתוק, קושי להירדם, מחשבות משונות, התרחקות מקרובים ועוד)
    יש לציין שהמשכתי את חיי כרגיל וזה בא בתנודות, בזמן העבודה למשל, זה היה נעלם יחסית.
    לאחר תקופה החרדות נעלמו אך עדיין אני חש מנותק, לא חד מעורפל הרגשה מאוד לא ברורה, מרגיש כמו בחלום.
    ודבר נוסף, בלילה שאני הולך לישון ועוצם עיניים אני רואה מסך שחור שלעיתים יש מין תמונות או הזיות (לא ברור) מרגיש כאילו אני נשאב פנימה, דבר שלא היה לי לפני שחוויתי את התפרצות החרדה. מרגיש כאילו אני נכנס לאט לאט לתרדמת.
    הייתי אצל רופא משפחה ביצעתי בדיקות שתן ודם והכל יצא תקין. וכרגע קבעתי עוד תור לרופא.

אבקש לדעת את דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות בהכרה

הוספת תגובה

• הפרעות בהכרה - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    23/10/2011

יגאל שלום,
    לפי התיאור שלך סבלת מהתקף חרדה חריף וממושך. נטייה לחרדות לא חולפת באופן פתאומי, ונראה שהתופעות שעדיין קיימות אצלך קשרות לחרדה או ללחצים שאתה חווה. לכן, אני ממליצה ייעוץ עם רופא פסיכיאטר שמתמחה בתופעות האלו, ויעזור לך להתגבר ולחזור לתפקוד הולם.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו