חרדה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מאוד
    מאיה
    18/12/2011

שלום אני בת 34 פלוס , סבלתי משנים ממחשבות טורדניות שלוו בדיכאון קל , לא נטלתי אף פעם כדורים , היתה לי בעבר חרדה , ובאופן כללי קשה לי לחשוב בבהירות היום בהרבה יותר טוב , לאחרונה שמתי לב שאני נוהגת אני לפעמים מרגישה כאילו לרגע אני לא זוכרת איך להגיע לא בטוחה בדרך וזוהי דרך שאני נוסעת בה הרבה , כמה דרכים , דוקא בדרכים פתאום אני מרגישה כמו איזה עירפול , בסוף אני מגיעה אבל בגלל שאני כביכול מתבלבלת יש לי דפיקות לב מואצות , מה עושים אני חרדה , יש לי גם הפרעות קשב וריכוז אבל זה תמיד היה , אני ממש בחרדה שזה אולי אלצהיימר , . .ראיתי שאם ההתמצאות במרחב רופפת זוהי נקודת אזהרה , ומידי פעם אני חווה את זה . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מאוד

הוספת תגובה

• חרדה מאוד - תגובה

גל גפן-ריטר
    19/12/2011

מאיה שלום,

לפי התיאור שלך זה נשמע שאת בהחלט ברמת חרדה גבוהה ונמצאת תחת בדיקה מתמדת של יכולותייך דבר אשר תמיד מעצים את התחושה כי יש בעיה וקושי.
    הסימפטומים שאת מתארת בהחלט יכולים להתאים לקשיים בריכוז ובקשב בשילוב עם חרדה.

אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי אשר יעזור לך עם הקשיים שאת חווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו