לאיפה לא כדאי ללכת-תובנות מאוחרות מ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיפה לא כדאי ללכת-תובנות מאוחרות מ
    !
    04/02/2008

תובנות מאוחרות מאוד
    הערכות מבדקים ואבחונים ומתן טיפול פסיכותרפיבלבד אחרי פגיעת ראש טראומטית בגיל צעיר, וטיפול נוירולוגי אצל נוירולוג בנפרד, וזה הכל, זה לא מספיק וזאת מסחטת כספים שמונעת קבגלת שיקום פארא רפואי מקופת חולים ע"י מרפאה בעיסוק ופיזיותרפיסטים.האישה הזאת, עודדה, שהיתה פסיכולוגית בבית לוינשטיין במחלקת נפגעי ראש היא מסוכנת. בשנת 88 היא הפנתה למקום זהה למקום שהיא מנהלת באזור אחר. ישנן שיטות שיקום קוגניטיבי הרבה יותר טובות לנפגעי ראש אבל להן זוכים רק נפגעי טרור ופגועי ראש של צה"ל. בקיצור - לא ללכת למרכז לטיפול ושיקום בתל אביב ברחוב יד חרוצים ולא ללכת למרכז לטיפול אינטגרטיבי במרכז מסחרי רננים במכבים, שבהנהלת עודדה . בשירותי בריאות ממלכתיים אין מקום לאבחון ליקויי קשב ולמידה באזור המרכז, וחשוב למצוא אותם לבד, רק שאין מודעות לאנשים. אמא שלי למשל חסידה גדולכה של פסיכולוגיה, לפחות פעם היא הייתה, וזה עצר אותה מלחפש בשבילי דברים יותר עוזרים מתי שהיא קבעה בשבילי דברים. היתה לי עוד תובנה קטנה במהלך כתיבת הדברים רק ששכחתי אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוויות שיקים לא מוצלחות

ד``ר שרה רפפורט
    06/02/2008

חבל שעברת חוויות לא טובות אבל בכל אופן אני מקווה שהצלחת להשתקם ולנהל היום חיים מלאים ומסופקים. אולי גולשים אחרים חושבים אחר או ירצו לשחח איתך על הנושא.
    בברכה
    ד"ר רפפורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו