שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חגית
    06/02/2008

בעלי בן 44, לקה באירוע מוחי לפני כ-3 חודשים. כיום עובר שיקום בלווינשטיין. הרופא המטפל אמר לי כי בעלי סובל מבעיות פסיכונוירולוגיות קשות מה הכוונה ולמה עלי לצפות כעת בחיי היום יום.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הפרעות נוירופסיכולוגייות לאחר CVA

ד``ר שרה רפפורט
    08/02/2008

חגית שלום,
    הרופא כנראה התכוון לבעיות נוירופסיכולוגיות. הפרעות נוירופסיכולוגיות מתייחסות למישור הקוגניטיבי, ההתנהגותי והמישר הרגשי-אשיותי. אירוע מוחי יכול לפגוע בכל התחומים האלה במידה שונה, תלוי עוצת האירוע ובאיזור המוח בו התרחש. כפי שידוע לי בבי"ח לוינשטיין יש צוות רב-תחומי שמאבחן כל תחום ואני בטוחה שגם בעלך עבר עהערכות שונות עךהן מתבסס את הטיפול השיקומי. אני מציאה לך לפנות למרפאה בעיסוק או לנוירופסיכולוג של המחלקה ולקבל הסבר מפורט בנוגע פגיעו של בעלך. ללא ממצאי הערכות אני לא יכולה להתייחס באופן ספציפי לשאלתך. למרות זאת, בעלך איש צעיר ומגיע לא שיקום. אשמוח לעזור לך יותר ברגע שיש לך מידע יותר מדויק.

בברכה
    ד"ר שרה רפפורט
    קוגני-טיב, מכון להערכה נוירופסיכולוגית

ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו