קשה לי לחשוב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי לחשוב.
    ערן
    22/04/2012

שלום כתבתי לפני כמה חודשים פה, חלק מהקשיים שכתבתי שהרגשתי שיש לי
    השתפרו אצלי יותר אבל עדיין אני מרגיש שיש לי קושי בלחשוב אני מתאמץ יותר מדי בשביל להתסכל על המציאות כמו שהיא ,כאילו שאני לא מצליח לתפוס את התמונה המלאה אלא רק פרטים פרטים .
    אני צריך להתרכז באופן מאומץ ולהתמקד כדי להגיע לאיזשהו תוצאה.
    קשה לי למשל ליצור לעצמי סדר במחשבות שיש לי ללא דף ועט, או למשל אם אני רוצה
    לסדר לעצמי את הפעילויות שיש לי במשך השבוע אני חייב דף ועט כי אני לא מצליח לחשוב עליהם במקביל ולסדר אותם באיזה תבנית אלא אם כן בהתאמצות, כאילו שאני לא מצליח או שקשה לי לחשוב אלא רק על מחשבה שהיא קשורה רק לפרט אחד,ובזה אני כן טוב ,לנתח למשל את אותו דבר שאני חושב רק עליו או אפילו לשים לב לאיך שאני מתנהג ומה אני חש באותו רגע.

וחשבתי שאולי קושי בחשיבה הזה יוצר אצלי הרבה פעמים רגש מוגבר ,והתחככויות עם עצמי שקשה לי לפתור לבד.

אני רוצה לדעת מה אני מתאר איזה קושי זה ומה אפשר לעשות כדי להקל על הקושי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה לי לחשוב.

הוספת תגובה

• קשה לי לחשוב. - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    28/04/2012

ערן שלום,
    לאור תלונותיך הממושכות, אני ממליצה בחום רב שתפנה לבעל מקצוע לצורך קבלת אבחנה ועזרה. על סמך תיאורך, ניתן לשער שקיים גורם נפשי שמשפיע על בעיותך בתפקוד, ולכן כדאי לכך להתייעץ עם רופא פסיכיאטר או פסיכולוג. ע"מ לקבל הכוונה נכונה, יש צורך באבחנה מקצועית, דבר שלצערי הרב, לא ניתן לעשות באמצעות הפורום זה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי לחשוב. - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    28/04/2012

ערן שלום,
    לאור תלונותיך הממושכות, אני ממליצה בחום רב שתפנה לבעל מקצוע לצורך קבלת אבחנה ועזרה. על סמך תיאורך, ניתן לשער שקיים גורם נפשי שמשפיע על בעיותך בתפקוד, ולכן כדאי לכך להתייעץ עם רופא פסיכיאטר או פסיכולוג. ע"מ לקבל הכוונה נכונה, יש צורך באבחנה מקצועית, דבר שלצערי הרב, לא ניתן לעשות באמצעות הפורום זה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו