ירידה בזיכרון,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בזיכרון,
    נעה
    20/05/2012

שלום,
    אני בת 24 סטודנטית לכלכלה.
    בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש ירידה בזיכרון, בעיקר בכל הקשור לביצוע מטלות פשוטות ויומיומיות.

ז"א אני יכולה להדליק את הדוד חשמל, להטיף לעצמי לזכור לכבות אותו ואז לשכוח אותו מספר ימים דלוק, או לחילופין אני לדוגמא נשלחת להביא כמה דברים ממקום מסוים ואז שוכחת וחוזרת רק עם דבר אחד. אני לא זוכרת אף פעם איפה השארתי את המפתחות או אם הכנסתי חפץ לתיק. גם כשאני מבצעת את הפעולה שהייתי צריכה אני לא זוכרת אם עשיתי את זה או לא ובודקת מספר פעמים..דבר שממש מפריע לי בשגרה היומיומית.
    מצד שני, מבחינה לימודית של שינון חומר ומבחנים אני לא מרגישה שום בעיה שהיא, אני דווקא מרגישה שהזיכרון שלי די חד בתחום הלימודים.

ממה הבעיה יכולה לנבוע?
    אגב, יש לי מחסור קטן בויטמין B12..

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בזיכרון,

הוספת תגובה

• ירידה בזיכרון, - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    01/06/2012

נעה שלום,
    לפי התיאור שלך, ניתן להבין שמרבית האנרגיה שלך מושקעת בלימודים בהם את מצליחה יפה. לבל הנראה תופעות השכיחה נובעות מהסטרס שאת חווה במהלך הלימודים שגורם לך להיות מפוזרת ובלתי ממוקדת לעניינים משניים של החיים. הדבר הינו נפוץ אצל סטודנטים ואנשים שפועלים מתוך לחץ. אין מקום לדאגה, ולפי דעתי אין בעיה בזיכרון של לעמצה. עליך לנסות להוריד את הלחץ.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו