זיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיכרון
    אורנה/
    13/10/2012

שלום,
    אני בת 54 עם שינה מועטת וכפי הנראה כך גם הזיכרון שלי שהוא ירוד ביותר, מאחר ואנימכירה את עצמי היה לי זיכרון ממש טוב ועכשו יש ירידה כנראה מחוסר שינה (ודום נשימה ) רציתי לשאול אני רוצה להתחיל ריקודים ואני חוששת שאני לא אצליח לזכור את הצעדים לדעתך אעמוד בזה ושאלה שניה יש אפשרות למדוד את רמת הזכרון ואיפה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיכרון

הוספת תגובה

• זיכרון - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    23/10/2012

אורנה שלום,
    האם התייעצת עם הרופא שלך לבגי שיפור השינה למרת הבעיה נשימתית? עייפות בהחלט יכולה לפגם בתפקוד הקוגניטיבי.
    ללמוד ולזכור צעדי ריקוד מבוסס על ערוץ זיכרון אחר מאשר לזכור מידע מילולי. מדובר בזיכרון פרוצדורלי שכולל גם יכולת מוטורי וקואורדינציה. אז, בהצלחה בריקודים ומובן הנהה.
    ניותן לבצע אבחון של תפקודי זיכרון אצל נוירופסיכולוג, הן באופן פרטי, או הן במרפאות ציבוריות.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיכרון

אורנה/
    23/10/2012

תודה ד"ר שרה על התגובה,
    כן, אני עכשו בטיפול לגבי השינה החלטתי להסדיר את השינה שלי וגם רוקדת צדקת זה בסדר אני בשליטה טובה מאד סתם חששתי.
    ואגש לבקש להיבדק אצל נוירופסיכולוג.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיכרון - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    24/10/2012

יופי, שמחתי לשמוע שאת נהנתה מהריקודים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו