פגיעת ראש טראומטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעת ראש טראומטית
    ש
    24/10/2012

קיבלתי מרופאים שונים מסרים שונים. נוירולוג כתב פעם שהשתקמתי לחלוטין, ורופאים לפני זה אמרו לאמא שלי שאני לא אשתקם ולכן נשלחתי לטיפול פסיכולוגי ושיעורים פרטיים ואפילו ריפוי בעיסוק לא קיבלתי. יש לי חברים שבטוחים שאני לא כמו פעם, בגלל ההשגים הנמוכים בגלל מה שנמנע ממני. אני חושבת שאני לגמרי בסדר אבל אין לי איך להוכיח את זה, ואני מאוד רוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעת ראש טראומטית

הוספת תגובה

• פגיעת ראש טראומטית - תגובה

גל גפן-ריטר
    24/10/2012

ש, שלום
    אשמח לקבל מעט יותר מידע, עלייך על הפגיעה שלך, בת כמה את כיום, מה הדברים שאת מצליחה לעשות, האם את לומדת וכו'. כרגע בשל העדר מידע מאורגן, אני מתקשה להבין את שאלתך ולענות עליה בצורה הטובה ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• mci זיכרון עבודה קטן

ש
    13/11/2012

אני מצליחה לעשות הכל. אני בת 38. הפגיעה שלי היתה לפני הרבה שנים. היא היתה קרניוצרברלית. אני לא לומדת. למדתי במכללה תוך כדי עשיית דברים חשובים אחרים והכל לא הצליח ברמות מטורפות. עשיתי בגרות עשיתי בהצלחה קורס אחר במכללה.עכשיו בבקשה תחזרי לשאלה שלי.אני עכשיו אחזור לשאלה שלי בשביל להעתיק ולהגיב יותר מדוייק. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו נושא

ש
    13/11/2012

אני מאוד מתכווצת כשאני מדברת עם חברה מאוד טובה שלי שזוכרת מה שאמא שלי אמרה לה ולא מאמינה לי. אני לא יודעת איך להוכיח שאני לגמרי בסדר ואני רוצה לדעת איך או מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו נושא 2

ש
    13/11/2012

נשברה לי הרגל מפגיעת האוטו ונפגע לי הראש בצד שמאל מהמדרכה והתנפחה לי העצם והיתה לי פגיעת ראש מפושטת והמח נםגע לי בצרבלום בצד ימין והסבירו לי בכל באופן מקוטע ורופאים ומטפלים שונים ואמא שלי אמרה מה שידעה וחשבה לחברה שלי והיא לא מאמינה לי וגם הרופאים בקופת חולים בקושי כשהסברתי להם דברים בעבר. עד כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא ענית לי?

ש
    10/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו