סדנאות לשיפור כישורים קוגניטיביים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדנאות לשיפור כישורים קוגניטיביים
    שושלי
    05/11/2012

שלום רב, אני בת 55. לאחרונה אני חשה ירידה בכישורים הקוגניטיביים שלי, ירידה בכושר הריכוז, ירידה בזכרון ועוד. חשבתי להרשם לסדנא לשיפור הכישורים הקוגניטיביים והזכרון. שאלותי: האם סדנאות אלו אכן עוזרות? אם כן, האם יש סדנה מומלצת? מבדיקה באינטרנט אני רק יותר מבולבלת. רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סדנאות לשיפור כישורים קוגניטיביים - תגובה

גל גפן-ריטר
    07/11/2012

שלום,

לצערי איני מכירה את הסדנאות המוכרות היום בשוק היטב בשביל להמליץ לך על כזאת. אך במידה ואת רוצה לרכוש כלים על מנת שיעזרו לך להתמודד עם הקשיים בריכוז ובזיכרון, אני מציעה שתבדקי את הסדנאות על פי אילו כלים הם מציעים לך. להערכתי חשוב כי התרגול שהם מציעים יהיה גם קשר ישיר למטלות אותן את רוצה לשפר.

בנוסף, חשוב מאוד, כי תהיי במעקב רפואי, וכן תלכי לבצע אבחנה של הקשיים בזיכרון או בקשב, על מנת שתדעי טוב יותר מה המוקד של הטיפול וההמלצות לגבי הקשיים הספציפיים שלך.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בקלות לקבל

גדי
    08/11/2012

שיעור התנסות ללא תשלום בחדר כושר למוח שמכבד את עצמו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו