בעיות לאחר תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות לאחר תאונת דרכים
    רותי
    03/03/2008

בס"ד

שלום לך

לפני כשנה עברתי תאונת דרכים, שבה היה לי זעוזע מח ואיבוד הכרה, למעשה 3 שעות מהתאונה לא ידעתי כל כך מה קורה איתי? חוץ מזה היה לי סדק בכתף.
    לאחר מלחמה עם קופת החולים קיבלתי שיקום, שבו היה לי פיזותרפיה, מרפאה בעיסוק של המוח, שעזרה לי הרבה מאוד.
    אבל יש לי המון המון בעיות, וזה היה לפני שנה. אני בת 42 ואמא לארבעה שילדים, שזה מקשה מאוד.
    הזיכרון שלי לא טוב בכלל, הרבה פעמים נתקעות לי המילים או שיוצא לי משהו אחר שרציתי להגיד, נהיו לי בעיות של קשב וריכוז, אני לא יכולה לעשות 2 דברים ביחד, אני פשוט הולכת לאיבוד, נלחצת נוראה מהר, יש לי שגיאות מה שלא היה לי מעולם.
    בקיצור אין לי את החיים שהיו לי.
    כעת אנחנו בתביעה עם משפט, ואת האמת אנחי פוחדת נורא, כי יהיה לי נוירולוג, ותמיד שאני צריכה להרגיש שוב את הבעיות שיש לי יש לי מן נסיגה כזו אחורה.
    אני עובדת עם תוכנה בשם מידנפיט, שעוזרת, אבל הבעיות שהיו לי בהתחלה ממשיכות גם עכשיו,
    מה לעשות? פשוט נמאס לי מהכל, אני רוצה לחזור לעבוד כמו פעם, אבל עם זיכרון שאורך בערך 20 דקות עד חצי שעה מי ירצה שאעבוד אצלו?
    מה את מציעה לי לעשות?
    תודהה
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות לאחר תאונת דרכים

הוספת תגובה

• תסמונת לאחר חבלת ראש

ד``ר שרה רפפורט
    06/03/2008

רותי שלום,
    בעיותיך מוכרות לי והתיאור שלך מעיד על כך שלא השלמת את התהליך השיקומי. יש לי הרבה שאולות ביחס הטיפילים שעברת עד כאן אבל בעקר חשוב לי לדעת האם עברת באיזה שלב אבחון נוירופסיכולוגי מקיף והאם קבלת טיפול אצל נוירופסיכולוג. תסמונת לאחר חבלת ראש עלולה לגרום למגוון קשיים קוגניטיביים וגם נפשיים. את נשמעת כנלחמת על תפקודך ביום יום וזאת בלי עזרה מכוונת ומקצועית. זה בהחלט מלחמה קשה כי בעיניו של הסביבה את נתפשת בטח כ"בריאה". אפילו פגיעת אש קלה יכולה לגרום להשלכות ניכרות בחיים. את לא צריכה להתמודד לבד וחשוב שתקבלי את העזרה שמגיעה לך. את מוזמנת להתקשר אלי שנוחל לשוחח על הפניה לגורם טיפולי מתאים עבורך, על תהליך התביעה והבעקר על המשך שיקומך. אשמח לעזור.

בברכה
    ד"ר שרה רפפורט

מכון קוגני-טיב
    טל: 03-6957877

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו