תחושה מוזרה של טשטוש,בילבול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה של טשטוש,בילבול
    דניאל
    10/11/2012

לפני חודשיים עברתי תאונה שבה נפגעתי בראש והיה לי מעט שטפי דם בצד שמאל מעל האוזן,כבר עברו חודשים ובתקופה האחרונה שאני מנסה להשתלב בעבודה או במטלות הבית למיניהן, או סתם בשיחה אני מבולבלת בכל מיני מצבים, נגיד בעבר היתי יכולה לזכור רשימת קניות היום גם אם ארשום אותה ואקרא 3 פעמים שניה לאחר מכן אני שוכחת.
    בעבר יכולתי לעשות כמה דברים בו זמנית וכנ"ל לחשוב על משהו אחר לגמרי והיתי ממלאה את המשימות בהצלחה,והייתי מרגישה שזה בא לי בקלות
    היום, אני משתדלת כל כך אבל עדיין בראש אני מרגישה מבולבלת, וחסרת היגיון, ולא מרוכזת כמעט אף פעם..
    יכול להיות שזה עדין תופעה מהתאונה ? או שכדאי שאני יפנה לרופא שלי ואשאל אותו ? .\

תודה מראש על ההתייחסות =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה של טשטוש,בילבול - תגובה

גל גפן-ריטר
    12/11/2012

דניאל שלום,

על פי התיאור שלך, אני מתרשמת שאת סובלת בין היתר מקושי בתחום הקשב והריכוז כיום, יותר מבעבר לפי דברייך. אין לי מספיק מידע בכדי לאבחן את סיבת הקושי. הייתי בהחלט ממליצה לך לגשת לרופא המשפחה ולתאר לו את הסימפטומים מהם את סובלת ולפעול על פי המלצותיו. כמו-כן במקביל לחלק הבריאותי, לא ציינת האם בעקבות התאונה חל שינוי במצב הרגשי שלך, כלומר האם את מרבה לחשוב על התאונה, האם רמת החרדה שלך מדברים עלתה וכיוב'. דברים אלו גם הם יכולים לגרום לקשים בתחום הקשב והריכוז ולהתבטא בסימפטומים כמו אלו שאת תארת.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שהתייחסת

דניאל
    13/11/2012

היי
    כמה ימים אחרי התאונה חשבתי עליה הרבה והתמונה שוחזרה לי בראש רוב הזמן
    אבל עם הזמן המחשבות דעכו,
    אני כן פחדתי לנהוג ונמנעתי מזה ופעם בתקופה יוצא לי לחשוב על התאונה כי זה היה טראומתי לי ..

ואני אכן אפנה לרופא ואתייעץ איתו
    תודה רבה על ההתיחסות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו