בעיית זיכרון והרגשה מוזרה בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית זיכרון והרגשה מוזרה בראש
    אנונימי
    20/11/2012

אני בן 16 וסובל מהפרעות קשב וריכוז מאז שהייתי קטן. אני כבר כמעט שנה וחצי לוקח כדורי קונצרטה 55מג על בסיס יומי. בחצי שנה האחרונה היו לי קשיים בזיכרון יש לי בעייה "לשלוף" מידע במהירות כמו שהייתי עושה פעם קשה לי לזכור שמות בדיחות לוקח לי כמה שניות לקלוט איזה יום היום מה היה אתמול ולפני שבוע וכ'ו... יחד עם בעיות הזיכרון יש לי הרגשה מוזרה בקדמת הראש במצח או בעיניים (קשה לי להתמקד בדיוק על האיזור) שמרגישה אולי כמו לחץ אבל לא בדיוק כאב... אני נמצא באופן תמידי מול מסך מחשב יחסית גדול שנמצא במרחק קטן ממני ומחשב הפולט קרינה במרחק של 30סמ מהראש שלי שכל הזמן פועל.. אני מאובחן בעל אינטליגנציה גבוה אבל כבר בזמן האחרון אני לא מרגיש כמו שהרגשתי לפני שנה וההרגשה הזאת בראש לא עוזבת אותי! יכול להיות שהיא נגרמת מכמויות הקרינה או ממסך המחשב הגדול שמול הפנים שלי? (הראייה שלי לא נפגעה ורופא עיניים לפני שנה בערך אומר שהראייה שלי היא 6.6) אוליי מחוסר בשתייה במהלך היום או ממחסור בשינה? בבקשה הייתי מאוד רוצה לדעת מה גורם לכך ולשמוע מכם בהקדם!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיית זיכרון והרגשה מוזרה בראש - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    26/11/2012

שלום רב,
    לאור גילך הצעיר חשוב לשתף את הוריך ולעדכן אותם על הקשיים והתופעות שאתה חווה. למרות שאתה עולה כמה סיבות שיכולות להיות גורם לקשייך, יש צורך לבירור מקצועי בנושא. לכן אני ממליצה לפנות לרופא המטפל שלך, הרופא שרשם לך את הקונצרטה, או לרופא פסיכיאטר או נוירולוג שמתמה בתחום. חשוב שאתה תמסור לרופא את תלונותיך כפי שכתבת כאן.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו