טסט 24/26=mmse לאבחון בעית זיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טסט 24/26=mmse לאבחון בעית זיכרון
    שלמה
    26/11/2012

ברצוני לברר את משמעות הטסט הנ"ל שעשו לאמא שלי בת ה-80 ונקבע שיש לה בעית זיכרון לטווח הקצר.האם יש לזה השפעה על התיפקוד היומיומי שלה?האם קיימת סכנה כל שהיא ? בתודה מראש שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבחנה והשלכותיה

גל גפן-ריטר
    30/11/2012

שלמה שלום,

אני מבינה שבעקבות סימפטומים שאמך חוותה, היא עברה בדיקת זיכרון. לא ציינת היכן נערכה הבדיקה ומי ערך אותה, אך חשוב מאוד מאוד להתייעץ עם הגורם המאבחן לגבי השלכות הממצאים על התפקוד היומיומי של אמך ואלו המלצות כדאי ליישם כדי להבטיח את שלומה ובריאותה.

אין לי מספיק מידע על תפקודה של אמך, האם גרה לבד? האם מתפקדת באופן עצמאי? וכיוב' בכדי לענות לך תשובה מפורטת יותר. אך אני יכולה לענות לך שבאופן כללי כי המשמעות של קשיים בזיכרון לטווח קצר היא בדרך כלל הקושי לקודד ולזכור מידע חדש, הקושי לזכור מה עשית לפני כמה דקות וכיוב'. כך שיכולות להיות לזה השלכות גדולות על התפקוד היומיומי, למשל, לזכור להוריד מהאש תבשיל שהכנת לפני חצי שעה.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו