בעיות זכרון של אירועים ושיחות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זכרון של אירועים ושיחות.
    ב
    30/11/2012

שלום רב,
    אני בן 23, סטונדט למדעים.
    בתקופה האחרונה יש לי בעיות זכרון לטווח קצר. אני לא זוכר אם נעלתי את האוטו, אני לא זוכר איפה שמתי את הטלפון אחרי 2 דקות, אני לא זוכר על מה דיברתי עם אנשים אחרי שהשיחה מסתיימת. אבל אני זוכר את שלושת מספרי כרטיסי האשראי שלי, מספרי טלפון שאני מקיש פעם אחת לא שוכח לתקופה ארוכה, מספרי רישוי של עשרות מכוניות,מספרי תז של השותפים שלי משנים קודמות ועוד המון דברים שקשורים למספרים, רק לא משפטים שאמרתי/שמעתי או שיחות או אירועים.
    אני מאובחן כבעל הפרעות קשה וריכוז, לא נוטל תרופות, ובמצב בריאותי טוב.
    סיימתי בית ספר בהצטיינות (מגמה מדעית - פיזיקה, מתמטיקה ומחשבים 5 יח"ל) למרות שלא השקעתי כלל בלימודים (ממוצע בגרות 116).
    אני מודה לכם על עזרתכם, ואשמח לקבל תשובה.
    ותודה וסופ"ש נעים,
    ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות זכרון של אירועים ושיחות. - תגובה

גל גפן-ריטר
    30/11/2012

ב שלום,

הסימפטומים שאתה מתאר יכולים בהחלט להיות קשורים לקשיים בקשב וריכוז, שאבחנו אצלך, ובנוסף ייתכן וישנה החמרה או עומס על משאבי הקשב שלך, בשל תקופה יותר לחוצה שאתה עובר כעת. כסטודנט אני מניחה שיש לך הרבה מחויבויות, ייתכן ואתה ישן פחות והתזונה שלך לא מאוזנת כל אלו יכולים להסביר גם את הסימפטומים שאתה חווה.
    בנוסף, נשמע מדברייך שהצד החזק שלך הוא הצד האנליטי והריאלי (פיזיקה, מתמטיקה ומדעים). כך שזה יכול להסביר את היתרון שלך בזכירת ספרות וכיוב' לעומת דברים מילוליים יותר.

בכל אופן הייתי ממליצה לך ללכת גם לרופא המשפחה ולתאר לו את הסימפטומים שאתה חווה, כדאי לבצע בדיקות כלליות במידה ועבר זמן מאז עשית אותם, וכן לפעול בהתאם להמלצותיו.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו