שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רונה
    13/12/2012

שלום, אני בת 25 סטודנטית ועובדת, כל חיי הצטיינתי ביכולות ריכוז למידה וזכרון גבוהות מאוד, לאחרונה אני ממש מרגישה הפרעה ביכולתי להתנהל, אני מאבדת פוקוס בכל סיטואציה, שוכחת ממהלכים שעשיתי לפני זמן קצר ומבצעת אותם שוב, מרגישה לא בשליטה ובלבול מוחלט לכל אורך היום ובתכנון סדר פעולות הפשוטות ביותר, פשוט הכל מתערבב בראש, לא מצליחה לשמור על קו חשיבה רציף ולא מרוכזת בכלל, גם כשאני חושבת שכן אני מגלה בדיעבד טעויות ממש לא אופייניות לי שנורא מפתיעות אותי ושפרחו מזיכרוני!! בנוסף במצמוצי עיניים לעיתים מאבדת פוקוס ורואה הכל מטושטש לשבריר השניה. יכול להיות שבגיל כזה מתחילה בעיית קשב וריכוז או שיתכן שזה סימפטום נורמטיבי לעומס ולחץ? אשמח לתשובתך, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    22/12/2012

רונה שלום,
    ראשית, מומלץ לבצע בדיקה רפואית שגרתית אצל רופא משפחה, בנוסף לבדיקה אצל רופא עניים. זאת כדי לשלול בעיה רפואית כלשהי. כמובן העומס והלחץ שמאפיינים אורך חייך כיום יכולים לפגום ביכולת קשב וריכוז ולגרום את הקשיים שאת מתארת. עייפות ממושכת בשל חוסר שינה וחוסר ויטמינים מהווים גם קשיים בתפקוד. לפי כך, לפעמים כדאי להתייעץ עם בעל מקצוע לצורך התמודדות יעילה יותר עם המטלות וכיצד להוריד את הלחץ.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו