מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    קרן
    16/01/2013

הרבה פעמים כשאני מתקשרת לאימא שלי היא נשמעת מבולבלת, כאילו לא יודעת מי אני. אחרי שתי דקות מתעשתת וזה עובר לה אבל זה מדאיג אותי. היא בת 68. זה יכול להיות דמנציה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

גל גפן-ריטר
    17/01/2013

קרן היי,

התיאור שלך את הסימפטום שיש לאמא שלך יכול לנבוע מכמה גורמים. ייתכן ומדובר בירידה אקוטית ברמת הקשב, רמה חריפה של עייפות וייתכן וגם ישנה התחלה של ירידה בזיכרון. בכל מקרה חשוב לא להזניח את העניין ולהתחיל ולבדוק את המצב על מנת לקבל תשובה ואבחנה שבעקבותיה תוכלי לדעת מה הטיפול המתאים לאמך.
    הייתי ממליצה מאוד לקחת אותה לרופא המשפחה ולספר על הסמפטומים שאת שמת אליהם לב ולהמשיך את הבירור הרפואי משם.

אני מבינה כי ישנה בהלה ורמת חרדה מסוימת מהמצב של אמך גם אצלך, גם אצלה וייתכן שאצל עוד גורמים בסביבה הקרובה לך, ולעתים תגובה זו מובילה להימנעות מהתמודדות עם המצב. אך ישנן באמת הרבה סיבות לתופעה שאת תארת שחלקן יכולות להיות פשוט מחסור בויטמין. ובכלל ככל שתקדימו לטפל ולאבחן כן ייטב.

שיהיה בהצלחה
    רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו