בעיות זיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיכרון
    עודד
    05/02/2013

שלום אני מאובחן כדיסלרט ועם בעיות קשב וריכוז לוקח סטרטרה 60 מיליגרם
    תמיד היו לי בעיות בזיכרון אבל עכשיו בבגרות זה מפריע לי ממש אם מדברים איתי לוקח לי המון זמן לגבש תשובה שאני מתכוון אליה(אם אני עונה מהר אני עונה תשובות שבניות לי בראש כמו אינסיטינקט וליפעמים אני לא רוצה בכך )
    יש לי בעיה של לעשות שני דברים במקביל אני פשוט לא מסוגל לעשות את זה
    ליפעמים גם דברים פשוטים לוקח לי זמן להבין
    בעבר חשבתי שזה בעיה של ריכוז אבל מסתבר שכניראה זאת בעיה בזיכרון
    האם יש תרופה שיכולה לעזור לי למה אני מרגיש שהרמת חיים שלי ממש נמוכה אפילו תרופה לא חזקה אבל שתעזור קצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיכרון

הוספת תגובה

• בעיות זיכרון - תגובה

גל גפן-ריטר
    17/02/2013

עודד שלום,

נשמע כי אתה מודע לקשייך, ואני בהחלט מבינה את התסכול שנוצר מכך, הן החברתי והן הלימודי.
    לא ציינת האם נעזרת מעבר לטיפול התרופתי, בהוראה מתקנת או טיפול קוגניטבי, אשר יקנה לך כלים להתמודדות עם הקשיים שאתה חווה. אסטרטגיות זיכרון, שליפת מידע וכיוב'. במידה ולא, אני בהחלט ממליצה לך להיעזר בטיפול מהסוג הזה.
    אני מבינה את הצורך ב"תרופת פלא" אשר תעלים את הקשיים אך לצערי עדיין לא קיימים דברים מהסוג הזה לגבי זיכרון. ועל כן ההתקדמות והשיפור יינבעו מתרגול ושיפור האסטרטגיות שלך.

בנוסף, במידה ולא עשית זאת בתקופה האחרונה הייתי ממליצה לך לערוך בדיקות דם כלליות על מנת לוודא כי לא חסרים לך ויטמינים אשר יכולים להשפיע גם הם על התפקוד הקוגניטיבי.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו