זכרון גרוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכרון גרוע
    יהלי
    25/02/2013

שלום,
    אני בשנות ה-30 לחיי, וכבר שנים סובלת מזכרון רע. זה השפיע עלי לרעה בציונים בתואר ואני מוצאת שאני ממש שוכחת דבריםשחברים מספרים לי, או דברים שקראתי או ראיתי. אני מקפידה על תזונה טובה ומאוזנת, עושה ספורט, חיה חיים רגילים לגמרי בלי התמכרויות או משהו אחר. ממה זה נובע ואיך מטפלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכרון גרוע

הוספת תגובה

• אנא ענו לי לשאלה

יהלי
    07/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכרון גרוע - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    13/03/2013

יהלי שלום,
    בעיות זיכרון כפי שאת מתארת יכולות לנבוע מסיבות שונות. סיבה נפוצה היא בעיות קשב וריכוז, כאשר לא כשובים למידע ולא קולטים אותה בצורה יעילה. בנוסף, עייפות, לחץ ממושך וגורמים רגשיים שונים ואחרים גם לעיתים מהווים קשיי זיכרון. לחלופין, יש אנשים עם רקע כזה נולד שכבר בא לידי ביטוי בילדות וגם מתבטא בקשיי למוד בכלל. כדי לקבל אבחנה למקור בעייתך, עליך לפנות לאבחון ע״י גורם מקצועי. כמובן אופן הטיפול תלוי באבחנה. עם זאת, בינתיים ניתן לתרגל את תפקוד הזיכרון באמצעות תוכנות מחשב. יש כיום אתרים שונים שמצעים שרות שכזה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו