היחלשות מדאיגה בזיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היחלשות מדאיגה בזיכרון
    עדי
    04/05/2013

שלום שמי עדי ואני בן 21.
    מגיל צעיר מאוד נוכחתי לדעת כי יש לי זיכרון טוב משל אחרים לטווח הארוך ולקצר גם כן.
    הזיכרון הטוב שלי התבטא ביכולת ללמוד למבחנים ולזכור טקסטים ואף עמודים שלמים מילה במילה על פי שמיעה או באופן חזותי.
    לפני כשנתיים התחלתי להשתמש במה שנקרא " סמי פיצוציות" עשיתי זאת תקופה של בין חצי שנה לשנה בתדירות דיי גבוהה וכמו כן להשתמש במריחואנה.
    התגייסתי לצבא ובמהלך השירות שלי השתמשתי רק לעיתים רחוקות מאוד.
    לאורך השירות (כלוחם) הבחנתי שהזיכרון שלי מתחיל להדרדר משמעותית, חשוב לציין שגם שעות השינה היו מינימליות לחלוטין.
    בלימודים בצבא כבר הרגשתי את החלשות הזכרון שלי והיום אני במצב שאני לא מצליח להיזכר בדברים קטנים כמו מה קרה אתמול, או ספר שאני קורא אני מוכרח לחזור על העמודים האחרונים כדי להיזכר מה קראתי.
    הזיכרון לטווח הקצר שלי נפגע יותר מהזיכרון לטווח הארוך אבל אני חייב לציין שאני מרגיש את הפגיעה בשניהם ובאופן שאני ממש מפחד שהנזק הוא בלתי הפיך.
    אודה לכם מאוד אם תחזירו לי תשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היחלשות מדאיגה בזיכרון

הוספת תגובה

• היחלשות מדאיגה בזיכרון - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    14/05/2013

עדי שלום,
    לא כלכך ברור מה הייתה שאלתך.
    עם זאת, מאוד מוצץ להפסיק להשתמש בסמים. איני מתמצאת בהשפעת סמי פיצוציות על התפקודים הקוגניטיביים, אך ידוע שזה חומר מסוכן שכולל עפר עלים שונים.
    על סמך תלונותיך המשמעותיות על ירידה בזיכרון, מומלץ לפנות לבירור אצל רופא משפחה לצורך בדיקות שונות שכולל גן ברור רגשי.

הרבה בריאות
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו