הערכה נוירופסיכולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערכה נוירופסיכולוגית
    עזי בצר
    18/03/2008

שלום רב
    לפני כשלוש שנים עברתי תאונת דרכים.
    בבדיקה שעשה לי רופא פסיכיאטר הוא מצא שיש לעשות לי הערכה נוירופסיכולוגית.
    אינני יודע מה זה אומר מבחינה איפה ,איך, מתי וכמה זה עולה.
    בקופת חולים כללית אמרו שזה לא בסל התרופות ועלי לעשות זאת באופן פרטי.
    האם תןכלו ל תת לי פרטים או עצה מה לעשות
    תודה

עזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הערכה נוירופסיכולוגית

הוספת תגובה

• אבחון נוירופסיכולוגי

ד``ר שרה רפפורט
    19/03/2008

עזי שלום,
    לצערי הרב, הקופות עדיין ממנות אבחון נוירופסיכולוגי. הסבר מפורט על תהליך האבחון ומטרותיו ניתן לקרא באתר שלי: www.cognitive.co.il . מכון קוגני-טיב בהחלט מתמחה בתחום של הערכה כזו. כמו כן, הבדיקה משרתת לעתים קרובות כמסמך חשוב בתהליך התביעה עקב תאונת דרכים (נא לקרא באתר את הפרוט מתחת הכותרת: "חוות דעת"). אם אתה נמצא בתהליך תביעה כדאי לך להתייעץ עם העורך דין שלך כי מרבית התובעים מקבלים החזר של עלות הבדיקה. אשמח לשוחח איתך באופן אישי ולענות על כל שאלותיך הנוספות. אתה מוזמן להתקשר אלי

בברכה
    ד"ר שרה רפפורט

קוגני-טיב, מכון להערכה נוירופסיכולוגית
    טל: 03-6957877, נייד: 052-3286537

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה

stellutsa
    23/08/2008

קרובה שלי חולה בפיברו ויש לה בעיה עם ריכוז וזכרון היא כנראה תצטרך אבחון לצורך חוות דעת ושזה יהיה מישהו שמבין בפיברומיאלגיה מה המלצותיכם? מה יכול לעלות באבחון, או מה בודקים? שאלה כללית לגבי הפרעות קשב וריכוז- האם יכול להיות שזה מופיע בגיל מבוגר בלי שהיה בילדות וכתוצאה ממחלה כמו פיברו' או בלי קשר למחלה או פציעה כלשהי? מה המימד הרגשי בסיפור? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה ואבחון קוגניטיבי

ד``ר שרה רפפורט
    28/08/2008

שלום לך,
    נפוץ שהחולים שסובלים מפיברומיאלגיה מתלוננים על הפרעות קשבו ובעיות בזיכרון לטווח קצר. כמו כן כל תסמונת של כאבים יכולה לגרום תלונות קוגניטיביות בתחומים האלו ללא קשר להפרעות קשב התפתחותית. במכון "קוגני-טיב" ניתן לבצע אבחון רלבנטי וכן חוות דעת שמתארת הפרעות תפקודיות של כל תסמונת קוגניטיבית. כמובן אבחון כזה צריך להתייחס לתפקוד הנפשי של הנבדק כדי להגיע לאבחנה מובדלת.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו