אני לא יודע אם אני סתם לחוץ או שיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודע אם אני סתם לחוץ או שיש
    שי
    25/06/2013

אני חושב שיש לי בעיה של להסביר את עצמי. אני בטוח שבתור רופאה את מודעת לזה שלפעמים יש מידע בראש וקשה להסביר\לפרט אותו במילים, אני מרגיש כאילו זה יותר דומיננטי אצלי לאחרונה, העניין שאני לא בטוח לגבי זה... שאני אומר את זה לאמא שלי היא אומרת שאני משועמם אז אני נלחץ מכל דבר ואין לי כלום(באמת אני טיפה היפוכונדר) ועובר עליי תקופה לא הכי קלה מכמה סיבות בין אם לימודיות ועד חברתיות... יש ימים שזה מגיע אפילו לעצב קל ואני מרגיש שהראש שלי הפך למכונת שאיבה של פחדים מרוב שעמום, כל דבר הכי קטן שאני חושב עליו ישר אני נלחץ ממנו.. אני רואה פצעון ישר אני חושב אולי זה עקיצה של ששן חום וזה... אני מאובן עם בעיית קשב וריכוז(ללא רטלין וטיפולים תרופתים אחרים) הכי אבסורד זה שדווקא אני מדבר די מהר יחסית ודי שוטף ללא שום עצירות... האינטואיציה שלי זה שזה מלחץ לא יודע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ואני בן 17

שי
    25/06/2013

ויש לי המון עומס על הראש מ:
    חברים
    לימודים
    צבא
    עבודה
    שעמום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני בן 17 - תגובה

גל גפן-ריטר
    26/06/2013

שי שלום,

מדברייך נשמע שאכן עוברת עלייך תקופה לחוצה, ויותר מכל אתה מרגיש לחץ ומחשבות מרובות. השילוב של שני דברים אלו יכול לגרום לדמיון שלנו להשתולל שעות נוספות וליצור הרבה מאוד פחדים ולחצים מיותרים.
    אני הייתי פונה דרך רופא המשפחה או באופן פרטי להתייעצות עם פסיכולוג או פסיכיאטר אשר יכולים לתת לך מענה לתחושות ולמחשבות שלך ולעזור לך לקבל כלים להתנהל באופן רגוע וטוב יותר בתקופה זו של חייך.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו