בעיה אם זיכרון חזותי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה אם זיכרון חזותי.
    אילנית
    24/07/2013

שלום אני בת 20,
    מתחילה ללמוד לפסיכומטרי ושמתי לב שהזיכרון החזותי שלי מאד חלש,
    מילים שאני רואה אני לא אזכור אצתרך לשנן אותם מס פעמים בע"פ ובנוסף למצוא אסוציאציות , בנוסף מאד קשה לי להתמצות במקומות שהייתי בהם כבר (אני לא זוכרת איזה פניות לעשות כדי לצאת ממקומות שאני נכנסת) אני יכולה לעשות אותו מסלול כ-4 פעמים לפני שאני יתחיל לזהות את המקום שאני נמצאת בו, דבר שאני מוצאת מאד מתסכל ביומיום. אם זה להגיע למקומות חדשים לעבור דירה ליסוע לחברים או בכלל לטייל.
    1. האם זה קשור לבעיות קשב וריכוז?
    2. יש דרך לשפר את זה? או לזכור יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה אם זיכרון חזותי.

הוספת תגובה

• בעיה אם זיכרון חזותי. - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    28/08/2013

אילנית שלום,
    מעניין שרק לאחרונה אבחנת בקושי. האם גם בעבר התקשת לשנן מידע חזותי ובעיות בלימוד חשבון? במידה שהקושי רק הופיע לאחרונה, אין לשלול שהדבר נובע מבעיות קשב וריכוז, ויש צורך לברר המקור של הבעיות האלו. עם זאת, יכולת הזעכירה ניתן לשפר באמצעות תרגול. לעיתים קרובות תיווך מילולי- אודיטורי מסייע מאוד בשינון החומר, ומומלץ שתפקידי לקרוא בקל רם את האינפורמציה וגם השיטות שפתחת לעצמך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו