טיפול בבעית זיכרון עם מכשיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בבעית זיכרון עם מכשיר
    דניאלה
    24/03/2008

שלום לכולם,
    אני סובלת מספר שנים מירידה בזיכרון. בתערוכת אלטרנטיבה הוצג בפני מכשיר בשם SIRIUS אשר מיצר גלי מוח. בתערוכה עצמה נסיתי את המכשיר ודי נהנתי מהתוכנית ששמו לי (לבעיות שינה) ואפילו נרדמתי קלות. אני שוקלת אם לרכוש את המכשיר (עולה 1500 ש"ח באתר החברה - www.mindtech.co.il) - אשמח לקבל המלצות של מי שרכש.
    תודה, דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעות קשב וריכוז בילדים

סיגל
    24/12/2011

נתקלתי במאמר שבו הוזכר טיפול בהפרעת קשב וריכוז בילדים בעזרת מכשיר SIRIUS
    אני יודעת שיש קשר בין פעילות המוח ויכולת הריכוז של הילד, ובין הפרעת הקשב (ריטלין מגביר את היכולת להתרכז ובכך עוזר לילד).
    האם מישהו כאן מכיר את הטיפול?
    אני מעדיפה לטפל בעזרת מכשיר ולא תרופות שיש עליהן הרבה ביקורת.
    אשמח לשמוע אם יש למישהו ניסיון בנושא וטיפל עם מכשיר SIRIUS בהפרעת קשב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש להיזהר מניסיון שיווק בלתי הולם

ד``ר שרה רפפורט
    29/12/2011

נראההולם ראה שהתגובות לעיל הן ניסיון לשווק מוצר פכי שנעשה כבר בעבר בפורום הזה. אין הוכחות מדעיות שמכשיר הזה או מכשיר אחר משפר תפקוד קוגניטיבי כולל קשב וריכוז והזיכרון. מוצרים מסוג שכזה רק ישפרו מצבם הכלכלי של החברות המוכרות אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו