פחד מאלצהימר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מאלצהימר
    שפי
    16/09/2013

שלום,
    אני בת 47 ולאחרונה אני עושה הרבה פדיחות במובן זה שכאילו מתקבעת במסר ראשוני ולא זוכרת אם היה בו שינוי. למשל מבררת מצב חשבון בחברה מסוימת ומסבירים לי בהסבר ראשון שלא הייתה גביית יתר ושזו טעות בדיווח אך לאחר בדיקה, באותה שיחה הנציג מוצא שאכן הייתה גביה בסכום חריג אך זה כלל שירות מסוים והתשובה מספקת אותי.
    הבעיה שאחרי יום, אני מסוגלת לשכוח את ההסבר השני המספק ולזכור רק את החלק הראשון ולכעוס כי קיבלתי דיווח שהסכום כן נגבה למרות שנאמר שהטעות היא בדיווח.

אני יכולה להיזכר בזה רק אחרי יומיים-שלושה שבהם התבשלתי בכעס של עצמי ואז להתקשר שוב לברר ותוך כדי שיחה נזכרת שבעצם הנושא כבר נסגר וזה נורא מביך.

אני מקווה שהייתי מובנת למרות ריבוי המלל
    אני נורא מפחדת שזה קשור למחלה דמנטית ומקווה לתשובה מהירה
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מאלצהימר

הוספת תגובה

• פחד מאלצהימר - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    18/09/2013

שפי שלום,
    הקשיים בזיכרון שאת מתארת אינם אופייניים לתחילת מחלת דמנציה. שכיחה היא תופעה שכיחה אצל כל האנשים ומתגברת עם הגיל, וכן בעיקר כתוצאה מלחץ, עומס בחיים, עייפות ממושכת וחרדה. חשוב לשמור על אורך חיים בריא ומאוזן בכל המישורים.

הרבה בריאות
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיכחה

שפי
    18/09/2013

תודה שרה על תשובתך המהירה!

רציתי רק לשאול אם החרדות מטופלות וכן כל מה שאת מציינת, האם ייתכן שהשכחה תיעצר ולא תתגבר עם הגיל?

תודה וחג שמח,
    שפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ לך לנסות

בועז
    17/11/2013

להתאמן במכון כושר למוח - לי זה עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו