בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    &
    12/02/2014

איך משפרים ת'זכרון+הגיון שנפגעו

בגלל חוסר מעש אני מתקשה לזכור

טקסטים וללמוד דברים חדשים כמו כשמתחילים

עבודה חדשה אז יש קושי בלהבין מה

שאומרים לי וגם כשאני רואה טלביזיה

זה כאילו להסתכל על כלום - אני לא

מצליח לעבד ת'אינפורמציה בצורה הגיונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    18/02/2014

שלום רב,
    חוסר תעסוקה וחוסר עניין לא גורמים פגיעה ביכולת הקוגניטיבית כפי שאתה מתאר. הקשיים שאתה מתאר יכולים לנבוע ממספר רב של סיבות. לכן אני ממליצה על בירור שיטתי ע״מ לאבחן את המקור של הביעה, ורק אחר כך ניתן להבין כיצד ניתן לטפל במצבך.
    1. להתחיל בבדיקה שגרתית אצל רופא משפחה.
    2. לשלול קשיים רגשיים כמו הפרעת חרדה ודיכאון ועוד, רמת לחץ גבוהה... לצורך כך ניתן לעבור בדיקה אצל פסיכולוג.
    3. לפנות לאבחון קוגניטיבי כדי לעמיק באופן אוביקטיבי בהבנת הקשיים ולקבל הכוונה לטיפול/שיפור.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    18/02/2014

שלום רב,
    חוסר תעסוקה וחוסר עניין לא גורמים פגיעה ביכולת הקוגניטיבית כפי שאתה מתאר. הקשיים שאתה מתאר יכולים לנבוע ממספר רב של סיבות. לכן אני ממליצה על בירור שיטתי ע״מ לאבחן את המקור של הביעה, ורק אחר כך ניתן להבין כיצד ניתן לטפל במצבך.
    1. להתחיל בבדיקה שגרתית אצל רופא משפחה.
    2. לשלול קשיים רגשיים כמו הפרעת חרדה ודיכאון ועוד, רמת לחץ גבוהה... לצורך כך ניתן לעבור בדיקה אצל פסיכולוג.
    3. לפנות לאבחון קוגניטיבי כדי לעמיק באופן אוביקטיבי בהבנת הקשיים ולקבל הכוונה לטיפול/שיפור.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו