בעיות זיכרון בצעירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיכרון בצעירים
    שרי
    26/03/2014

האם יכולות להיות בעיות זיכרון בצעירים?
    בזמן האחרון אני כל הזמן שוכחת דברים כמו מילים בסיסיות שאני משתמשת בהם יומיום- שפשוט "פורחות" לי מהראש, או שאני חושבת על מישהו אבל פשוט לא מצליחה לזכור איך קוראים לו, אני גם מאבדת דברים הרבה כי אני לא זוכרת איפה שמתי אותם..
    יש לציין שעד הזמן האחרון היה לי זיכרון טוב ושכל השיכחות האלו התחילו בהדרגה בחודש האחרון..
    אני בת 22 ובריאה בד"כ.
    ממה זה יכול לנבוע?זה כלכך מבלבל שלפעמים אני לא יודעת אם זה קורה באמת או שאני מדמיינת את זה.
    תודה,
    שרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיכרון בצעירים

הוספת תגובה

• בעיות זיכרון בצעירים - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    05/05/2014

שרי שלום,
    התלוננות שאת מתארת מוכרות בעיקר אצל אנשים שנמצאים מתוך לחץ ממושך, עומס של הלימודים או עבודה, עייפות ועוד, לצד רמה חרדה גבוהה. עם זאת, חשוב לשלול בעיות רפואיות כלשהן, ועליך לבקר אצל רופא משפחה בשל בדיקות שגרתיות. בנוסף, אני ממליצה על ייעוץ אצל פסיכיאטר או פסיכולוג כדי לברר את מצבך הרגשי ולקבל המלצות לטיפול בהתאם הצורך. בעקבות בירור כולל זה ניתן להבין מקור תלונותיך בתפקוד ולעזור לך לחזור לתפקוד תקין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו