בעית זיכרון מזווית קצת שונה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית זיכרון מזווית קצת שונה...
    לי
    13/05/2014

אני בת 30, לאחרונה קורית לי תופעה מוזרה ומטרידה שבה עולים בי לרגע זיכרונות מכל מיני תקופות בחיים, חלקם מגיל צעיר מאוד. זה קורה לי בתדירות גבוהה ובמצבים שונים במהלך היום, והזיכרונות הם זיכרונות רחוקים מאוד של מצבים ואירועים סתמיים שלא נשארו במחשבותיי מעולם, אלא פשוט ״מגיחים מן העבר״.
    לדוגמה- אני כפעוטה מחזיקה את היד של אמא שלי, אני כנערה הולכת עם ידיד ברחוב, אני כחיילת ממתינה בבסיס וכדומה.
    אשמח להבין למה זה קורה ומה זה אומר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעית זיכרון מזווית קצת שונה... - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    22/05/2014

לי שלום,
    להיזכר בעבר הינו תופעה נפוצה ולא צריכה להטריד אותך. נראה שכל הזיכרונות שעולות במחשבותיך הן עם משמעות אישית בשבילך. לא ניתן לפרש משמעותן בלי להכיר אותך היטב ובעיקר את עולמך הרגשי. אולם, לעתים קרובות אנשים מסתכלים אחורה כאשר נמצאים בתקופה של שינוי כלשהו מסיבות כלשהן. שיחות עם פסיכולוגוג יכולות לעזור לעבד ולהבין את התופעה ולהגביר את תובנה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו