בעיית זיכרון בגיל 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית זיכרון בגיל 30
    סיימון
    26/05/2014

היה לי התקף מאניה ואני ישבתי בבית חצי שנה בדיכאון, רוב הזמן ישן בחדר וצופה סרטים מהאייפון,לא מקפיד על תזונה ובקושי אוכל ושותה, בקושי תיקשרתי עם אנשים.
    בהדרגה ללא טיפול וגם בחיים לא הייתי בטיפול, התחלתי לצאת מהבית ולהיקשר שוב לאנשים מהעבר אבל אני מזהה שאני איבדתי המון מה זיכרון דברים חשובים מהעבר הקרוב והרחוק כולל בעיות בתפקוד יומיומי, מתקשה לבצע פעולות פשוטות מאוד מתלבט רבות איך לבצע כל פעולה אבל הזיכרון הוא משהוא שנפגע ממש, בנוסף כשמבצע פעולות פשוטות מבצע אותם בצורה מאוד לקוייה.
    בנווסף מתקשה לדבר עם אנשים ולייצר נושא שיחה, שום דבר לא זורם כמו לפני, מתקשה אפילו להסביר את עצמי
    הייתי מוכשר מאוד לפני
    מה קרה לי?
    האם הזיכרון יחזור?
    האם התפקוד היומיומי יחזור?
    האם יש תקווה בעניין או שקרה לי נזק בלתי הפיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית זיכרון בגיל 30

הוספת תגובה

• בעיית זיכרון בגיל 30 - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    27/05/2014

סיימון שלום, קבלת כבר לפני כמה ימים התייחסות לפניתך.
    להלין שוב תגובתי:

נראה שהירידה בתפקודך נובעת מצבך הנפשי. האם אתה סובל מהפרעה ביפולארית? אני מאוד ממליצה לך לפנות לבדיקה ולטיפול פסיכיאטרי מסודר, לצד טיפול פסיכולוגי. הרבה אנשים עם הבעיות כמו שלך מתנגדים או מפסיקים טיפול נפשי ותרופתי, וזה חבל. איזון תרופתי נכון ישפר את תפקודך הקוגניטיבי והיומיומי, וכן איכות החיים בכלל.
    לכן אני ממליצה לפנות לרופא פסיכיאטר לצורך אבחנה נכונה ולטיפול בהתאם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו