הפרעות זכרון וסחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות זכרון וסחרחורת
    אושר
    31/05/2014

שלום רב!
    שמי אושר בן שטרית אני בן 20 ועברתי ניתוח בלב אשר גרם לטראומה נפשית וקוגניטיבית רבה. בנוסף לכך אני סובל ממחלת שכחה סחרחורת בלבול עייפות ניכרת וכמו כן אני מודד לחץ דם באופן תדיר על סמך הרגשת מחנק מוטעית לפיה אני סובל מבעיות בנשימה למרות שהכל תקין אצלי. אני מתקשה להתחיל את היום שלי אני בקושי מתפקד לא מצליח לשמור על כושר ריכוז וחשיבה ממושכים נזכר לרבות בארועי העבר אשר מהווים חלק שגרתי ואינטגרלי מסדר היום שלי. לכן, אני צורך תרופה נגד דכאון אשר גורמת להרגשת סחרחורת ולפיכך אני פונה אליכם מתוך תקווה לפיה אתם הכתובת הנכונה אשר תוכל לרפא אותי.
    אני מרגיש חסר תקווה מיום ליום והמצב הנפשי שלי לא כל כך מאוזן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות זכרון וסחרחורת

הוספת תגובה

• הפרעות זכרון וסחרחורת - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    15/06/2014

אשר שלום,
    חשוב לי לציין שפורום זה כמו כל פורום אחר הינו פלטפורמה לשאלות, ייעוץ והכוונה בלבד. לא ניתן ״לרפאות״ אנשים באמצעות הפורומים.
    עם זאת, אני שומעת את מצוקתך, ולהלין כמה המלצות עבורך. חשוב שאתה תעבור הערכה נפשית מסודרת אצל רופא פסיכיאטר לצורך איזון תרופתי וטיפול נפשי מתאים עם פסיכולוג. נראה שאתה סובל גם מחרדות ברמה גבוהה שפוגעות בתפקודך הכללי. כיום קיימות שיטות טיפול המתמחות בטיפול של טראומה וחרדות. לכן חשוב לפנות לבעל מקצוע במרפאתו ע״מ לעבור אבחנה מסודרת ולקבל הכוונה לטיפול תואם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו