רק בת 19 ולא מצליחה להיזכר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק בת 19 ולא מצליחה להיזכר...
    יהלי
    13/10/2014

שלום יש לי בעיה בזיהוי אנשים אינני זוכרת את שמותיהם או מהיכן אני מכירה אותם...והרבה מצבים שאנשים אומרים לי שלום ואיני בטוחה אפילו אם אני מכירה אותם...
    זה לא כמו שמזהים אבל לא נופל האסימון..אני פשוט לא מכירה.
    יש לי עוד בעיה גם בזיכרון סיטואציות ומקומות...אני סובלת מאנורקסיה קלה כלומר איני בתת משקל אך אנורקסית בחשיבה האם יש קשר בין חוסר זיכרון לסיטואציות ואנשים לבין המצב האנורקסי? או באם זה נןבע ממשהו אחר וכיצד ניתן להבין למה איני זוכרת דברים מסוימים ודברים שכן הייתי רוצה לשכוח אני זוכרת טוב מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רק בת 19 ולא מצליחה להיזכר... - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    23/10/2014

יהלי שלום,
    בעיות זיכרון כפי שאת מתארת נובעות לרוב מחוסר ריכוז כאשר לא קולטים את המידע שלפנינו. אנורקסיה של עצמה לפוגעת בתפקוד הקוגניטיבי, אם כי לעיתים קרובות קיימים גורמים רגשיים נוספים שפוגעים ביכולת הקשבו והריכוז ולכן גם בזיכרון. עם זאת, חשוב להבין האם את מטופלת בשל האנורקסיה, ומומלץ להתייעץ בנושא עם המטפלים שלך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו