האם זו התחלה של דמנציה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו התחלה של דמנציה?
    פדר כהן
    12/11/2014

שלום לכן, בזמן האחרון אני לא זוכר אם לקחתי תרופה בבוקר ולכן אני לוקח שוב, אני לא תמיד זוכר אם שמתי סוכר בקפה ולכן צריך לטעום ולבדוק. אני הולך למשרד עו"ד ומתברר שכבר לפני 5 שנים הם עברו למקום חדש ואפילו ביקרתי במקום החדש פעמים אחדות.
    אני חושש לדבר עם אנשים ממונים עלי כי חלק מהמושגים נשכחים ממני ואני זוכר אותם רק לאחר זמן. האם זו התחלה של דמנציה? אשמח לקרוא תשובה אמתית כדי להיערך לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו התחלה של דמנציה?

הוספת תגובה

• האם זו התחלה של דמנציה? - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    17/11/2014

פרד שלום,
    לא כל בעיות זיכרון מהוות תחילת מחלת אלצהיימר!!
    בעיותיך יכולות לנבוע ממספר סיבות. אתה מתאר בעיקר שכיחה וייתכן גם תופעות של פיזור רוח. האם חל לאחרונה שינוי כלשהו באורך חייך, הן מבחינת הרגלי סגנון חיים ובריאות, והן מבחינת רגשי? תמיד נכון לעבור קודם כל בדיקות רפואיות שגרתיות אצל רופהא משפחה כדי לשלול בעיות פיזיות. שנית, כדאי לברר מצבך הרגשי, כלומר האם אתה מתמודד עם שונות במצב הרוח, מצבי לחץ מתמשך, ועוד. עם זאת, אבחנה מקצועית ואובייקטיבית תוכל רק לקבל באמצעות הערכה קוגניטיבית ע״י נוירופסיכולוג.
    מקווה שעזרתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו