גמגום בעקבות גראס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמגום בעקבות גראס
    אנונימי
    24/04/2015

שלום לך דוקטור
    ראשית שלום אני אוטוטו בן 21 כל פעם כשאני יושב עם חברים שמעשנים
    בעבר זה היה קורה לי גם כשהייתי מעשן פה ושם שבוע שבועיים לאחר העישון
    כיום זה אפילו אם אני יושב בקרבת מעשנים ומהריח נוצר אצלי קושי מטורף בדיבור
    להתחיל משפטים ולפעמים גם להגות מילים סוג של בעיה גם להגיד מילים ספציפיות גם להגות מילים לפעמים אם אני נלחם להוציא תמילה אני צריך 100 אחוז ריכוז אני עוצם לעיניים לפעמים או אפילו שם עדיין על האוזניים לא לשמוע כלום לפעמים אפילו בגלל שאני נלחם בזה אני מתחיל סוג של לגמגם
    אני מתבייש בדבר הזה ואין לי למי לפנות אליו כדי לקבל עזרה אם אפשר. תשובה מפורטת ככל האפשר אני יודע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמגום בעקבות גראס

הוספת תגובה

• גמגום בעקבות גראס - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    26/04/2015

שלום רב,
    ההצעה היחדה עבורך היא לצמצם באופן משמעותי וכן להפסיק את השימוש בסמים. גראס מתשתש את החושים ופוגע בתפקוד הקוגניטיבי כאשר אתה נמצא בתוך השפעתו. ישנם אנשים שמגיבים יותר חזק להשפעת הגראס עד כדי אובדן שליטה. נראה שהחומר הזה מסכן אותך וכדאי לך מאוד להפסיק להשתמש בו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל

אנונימי
    27/04/2015

מה שניסיתי להסביר פה. שהשימוש הוא באופן קבוע אין פגיעה בתפקוד אצלי וביכולות לדבר באופן שוטף לרוב זה קורה כשהשימוש הוא חד פעמי והתופעות שתיארתי מיקודם קורות לא בזמן השימוש עצמו אלא בשבועיים פלוס מינוס שלאחר השימוש
    חוץ מיזה רציתי לברר אם התופעה שציינתי היא נפוצה או שיש צורך לדעתך להיבדק אצל קלינאית תקשורת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    30/04/2015

שלום רב,
    תופעות הגמגום כפי שאתה מתאר הן לרוב על רקע רגשי, כלומר מצבי לחץ ,חרדה או אורך חיים לא בריאיים. לא נראה לי שיש תועלת לבדיקה אצך קלינאית תקשורת. עליך לשקול להתייעץ עם רופא שמתמחה בהתמכרויות.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו