שוכחת מילים פשוטות בדיבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוכחת מילים פשוטות בדיבור
    עינת
    30/05/2015

שלום, ראיתי בהתייחסויות שלך לגבי שאלות של אנשים שצריך בבעיות שיכחת מילים (זוכרת מקומות ואנשים) לבדוק את תקינות b-12. קודם כל מה משפיע הb-12 על המוח? הרופא שלי אמר שחסר לי b-12 ונתן לי מרשם שאותו אני לא לוקחת. השיעית מילים זה בדיבור בלבד בכתב אין מצב של שיכחה והתנסחות. והאם אם אתחיל לקחת בעיות הזיכרון מילים תוכלנה להיפסק? או שזה לא יתקן מצב קיים אלא פשוט לא יחמיר יותר. עלי לבחון עוד פרמטרים מלבד הb-12? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שוכחת מילים פשוטות בדיבור - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    09/06/2015

עינת שלום,
    רמה נכונה של ויטמין B12 חיונית לתפקוד המוח והמערכת העצבים. החוסר יכל בהחלט לגרום לבעיות זיכרון, עייפות ובעיות רפאיות שונות ואף קשות. לכן מאוד כדאי לך לבצע את ההמלצה של הרופא ולנטל B12. זה רק לטובתך. עם זאת, לא ברור האם קשייך בשליפת מילים קשורים לחוסר זה והאם יחל שיפור בתפקוד זה בעקבות איזון הוויטמין. יש להתייחס לפרמטרים כמו גיל, אורך חיים לא מאוזן, לחץ וקשיים רגשיים כלשהם, וכן מצב הרפואי בכלל.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו