זיכרון לטווח הקצר שמחמיר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיכרון לטווח הקצר שמחמיר.
    אני
    13/10/2015

אני מאובחנת ADD , אובחנתי בגיל 30, אך מאז ומעולם היו לי בעיות זיכרון לטווח הקצר ובלאגן עצום בראש. לאחרונה, (היום אני בת 39) זה ממש מחמיר. אני יכולה לדבר על נושא ובלהט ההסבר לשאול על מה בכלל אני עונה? או על מה דיברנו? אני כותבת הודעות מפסיקה באמצע ולא נשלחות, יכולת השליפה הולכת והופכת להיות קשה יותר כל שאלה ששואלת מישהו יכולה לחזור על אותה שאלה 6-7 פעמים, אנשים באים אליי מנשקים ואומרים שלום חם ואין לי שמץ של מושג מי האנשים הללו. הדבר מאד מטריד. (כשהלכתי לנוירולוג, באבחון הוא ציין שאני צעירה מדי לשכוח כך ועשיתי CT מח עם יוד והכל תקין) מה יכול להיות?
    אודה מאד על תשובה ותודה על הפורום :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיכרון לטווח הקצר שמחמיר.

הוספת תגובה

• אפשר התייחסות בבקשה.

אני
    27/10/2015

אני רואה שציינו בדיקות דם וכל בדיקות הדם תקינות מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיכרון לטווח הקצר שמחמיר. - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    29/10/2015

שלום רב,
    במידה שנשללו כל הסיבות הרפואיות, אני מציעה לברר סיבות כמו שינוי ניכר באורך חיים, עייפות יתר, קיום של קשיים רגשיים ומצבי לחץ ממושכים, וכדומה.
    האם את מטופלת בשיטה כלשהי בשל ההפרעות קשב וריכוז? אם לא, מאוד כדאי לפנות למטפל המתמחה בתחום, הן לצורך הערכה מחודשת והבנת ההחמרה בתפקודך, והן לצורך הכוונה לשיטות טיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק להגיד תודה

אני
    01/11/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו