בעיות זיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיכרון
    אורח
    10/05/2008

שלום אני בן 21
    יש לי בעיות זיכרון יחד עם דיכאון. הבעיות זיכרון שלי מתבטאות בחוסר תשומת לב לדברים נגיד אם לא אמרו לי לזכור עכשיו משהו אני לא יזכור את זה אחרי 5 דקות. יחד עם זה יש לי גם דיכאון... האם יכול להיות שתרופות SSRI יעזרו לי?
    אני מרגיש כאילו אני לא יודע איך הגעתי לכאן ומה שהיה פעם אפילו לפני חצי שנה זה כאילו שייך לחיים אחרים וזה ממש רחוק ממני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיכרון

הוספת תגובה

• דיכאון וקשיי זיכרון

ד``ר שרה רפפורט
    11/05/2008

אורח שלום,
    נראה כי הקושי המרכזי שלך הוא במישור מצב הרוח. דיכאון יכול לגרום להפרעות קשב וזיכרון ולעיתים גם גורם לתפקוד "מעופף" ומרוחק ולא מחובר למשהו מתרחש לפנינו. תרופות מסוג SSRI יעילות בטיפול של דיכאון וכן עוזרות לבעיות קשב ו/או זיכרון שמשניות להפרעה. אני ממליצה לך לפנות לטיפול נפשי מסודר שגם כולל טיפול פסיכולוגי וגם בדיקה אצל רופא פסיכיאטר לצורך התאמה טיפול תרופת. יש היום מגוון תרופות מסוג SSRI בשוק אך ורק בעל מקצוע יכול להמליץ על התרופה המתאימה לך. דיכאון הינה בעיה שאפשר לצאת ממנה והטיפול הנפשי של היום בדרך כלל מוצלח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו