בעיות זיכרון רציניות בחור צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיכרון רציניות בחור צעיר
    אנונימי
    19/02/2016

אני בחור בן 22
    השתחררתי מהצבר לפי חצי שנה...
    אני סובל מבעיות זיכרון רציניות. איבדתי תחושת זמן כי רני פשוט לא מצליח לזכור דברים שעשיתי לפני יום אפילו. אנשים לא מפסיקים להעיר לי שאני שוכח הכל. הדבר פוגע באיכות חיי ומעציב רותי עמוקות. חיכיתי רבות לשחרור מהצבא, שאוכל לקרוא ללמוד לטייל ולצבור חוויות. אבל אני פשוט לא זוכר כלום. אחרי בץהצבא הייתה לי תקופה לחוצה של פסיכומטרי וכמו כן התנסות לא טוב עם מריחואנה. התקפי חרדה ליוו אותי כמה חודשים. כיום אני בטיפול והחרדה שכחה. הזיכרון במצב נורא
    האם יהיה סיכוי להטבה והאם יש טעם לפנות למומחה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות זיכרון רציניות בחור צעיר - תגובה

ד``ר שרה רפפורט
    07/03/2016

שלום רב,
    לפי התאור שלך, נראה שבעיותך בזיכרון קשור למצבך הנפשי. למרות שדיוות על הטבה בחרדות מהן אתה סובל, התקבל הרושם שאינך מרוכז וממוקד במשהו מתרחש לפניך ולכן לא קולט את המידע ולא זיכר אותו. גם בכתיבה שלך נמצאו שגיאות כתיב רבות. לפי כך, אני ממליצה שאתה תתייעץ בנושא עם הרופא המטפל שלך שמטפל במצבך הרגשי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו