כאבי ראש ועיניים, ירידה בזיכרון, בלבול בהגיית מילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש ועיניים, ירידה בזיכרון, בלבול בהגיית מילים
    לורן
    06/08/2018

היי ד"ר שרה
    אני בת 20, בחודשים האחרונים התחלתי לשים לב לירידה בזיכרון שלי שבדרך כלל מתפקד מצויין. שמתי לב שאני לא מצליחה לזכור פרטים קטנים, שבדר"כ תמיד הייתי זוכרת. בנוסף, התחלתי לבלבל מילים, להפוך מילים בסדר במשפט, באותיות ובהגייה, קושי למצוא את המילה שאני רוצה לומר. בנוסף, מלווים אותי כאבי ראש בכל אזור העיניים ועצמות הפנים שנורא מפריעים לי לסדר היום. אציין שלאחרונה השתחררתי, עברתי משגרה צבאית מאוד אינטנסיבית ומפרכת, לשגרה שונה ורגועה בצורה דרסטית הרבה יותר. יכול להיות שיש קשר בין הדברים? יש לי סיבה לדאוג?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש ובעיות זיכרון

ד``ר שרה רפפורט
    13/08/2018

לורן שלום,
    קודם כל חשוב לפנות לרופא בגלל כאבי ראש עליהם את מתלוננת. אפילו עדיף לפנות לנוירולוג. יכול להיות שתלונותיך בתפקוד הקוגניטיבי הן על רקע הכאבים.
    כמו כן, שיגרה יותר רגוע בדרך כלל לא גורמת בעיות כאלה, אם כי לחץ רגשי פנימי מסיבות אישיות שונות כן יכול לגרום לקשיים פיזיים ותפקודיים.

בברכה,
    ד"ר שרה רפפורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלבול בעיניים ובזכרון

דורית
    16/08/2018

גם אני חשתי דומה מזה שבועיים ושכבתי לא מתפקדת רק עכשיו חל שיפור במצב.
    ועכשיו אחותי סובלת מאותם ספטומים. בלבול בעניים ובזכרון תחושה של סימום וחוסר יכולת להתפקס. עשו לה ניקור מותני וצילומי ראש אין שום דבר.אצלי בכל אופן הבדיקות דם היו נפלאות בעודי סובלת ...
    חשוב לי לציין אין קשר לסחרחורת .זה הרגשה של תזוזה תמידית של העיניים שלא מתפקסות, המספרים מתבלבלים, תחושה של חום ואין וזה גם לא תמיד. (זה לא ורטיגו) אולי מישהו יודע מה זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו