בעיית שיכחה של חפצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שיכחה של חפצים
    יוסי
    30/05/2008

שלום אני סטודנט לכלכלה ואני עושה עבודה שיווקית על מוצר שייעודו להקל על האוכלוסייה לאתר את המפתחות הארנק וכיו"ב השאלה שלי איפה אני יכול למצוא מחקרים שנעשו על הבעייה הספציפית הזאת שגורמת לאנשים לשכוח איפה הם שמו את חפציהם? ואם יש איזה מחקר סטטיסטי שמראה את ההתפלגות באוכלוסיה בבעייה הזאת מפני שיש אנשים הסובלים משכחה של חפצים לעיתים קרובות לעומת אחרים אם אני לא טועה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שיכחה של חפצים

הוספת תגובה

• שכחה של חפצים

גל גפן-ריטר
    01/06/2008

סטודנט יקר,
    ככל הידוע לי לא מדובר בבעיה ספציפית של "לשכוח חפצים", אלא בקשיים בזיכרון באופן כללי או בקשב וריכוז. המוצר שאתה מדבר עליו יכול, לדעתי, להתאים למגוון רחב של אוכלוסיה החל מאנשים עם קשיים בארגון ובסדר דרך אנשים עם קשיים בקשב ובריכוז ועל כן לא תמיד שמים לב לאיפה דברים ממוקמים וכלה באנשים עם קשיים בזיכרון מכל מיני דרגות.

מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יוסי
    01/06/2008

:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו