הפרעה נפשית קוגנטיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה נפשית קוגנטיבית
    דן
    23/06/2008

האם פוספטידיל סרין יכול לעזור (באיזה מינון מתי ואיך) במקרה סכיזופרניה רזידואלית בתור תוסף לתרופה שאני מקבל בשם רספירדל קונסטה 37.5 מ''ג אני חולה כבר שנתיים ומחפש תוסף שיכול לשפר לי את התפקוד הקוגנטיבי (זיכרון,ריכוז,חשיבה, ובקיצור מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה נפשית קוגנטיבית

הוספת תגובה

• הפרעה נפשית קוגניטיבית

גל גפן-ריטר
    25/06/2008

שלום דן,

לצערי, אינני בקיאה בתחום זה. הייתי מייעצת לך לפנות או לפסיכיאטר שמטפל בך או לנוירולוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוספטידיל סרין

ד``ר שרה רפפורט
    26/06/2008

דן שלום,
    אין הוכחה מדעית לכך שפוספטידיל סרין משפר את התפקוד הקוגניטיבי. חברות שונות שמשווקים סוגי שונים של ויטמינים ותוספת מזון לעיתים מפרסמים תוצאות פלא ועליך להיזהר. בכל אופן אני ממליצה שאתה מתייעץ עם הרופא המטפל שלך שגם עוקב אחרי יתר הטיפול התרופתי שלך וחשוב לדווח לו על הקשיים במישור הקוגניטיבי מהן אתה סובל.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדן

אנונימי
    14/10/2009

דן אם תקבל את ההודעה הזו אנא צור איתי קשר במייל [email protected] אני סובל מאותה בעיה שהתחילה לי עקב הריספרדל קונסטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו