פתאום שוכח קוד שכבר משתמש בו שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתאום שוכח קוד שכבר משתמש בו שנים
    דני
    26/06/2008

בוקר טוב יש קוד של 4 ספרות של איזה פתיחת דלת (לא משנה מה) שאני משתמש בו שנים והיום באתי מול הדלת ו..הופ....הקוד פרח מזכרוני. זה קצת תסכל אותי. היית צריך לשאול מישהו שיזכיר לי. אניי משתמש בקוד הזה כמעט יום יום ופתאום אני שוכח אותו. גם קרה לי לפני כמה שנים שפתאום שכחתי את הקוד של הכספומט שלי והייתי צריך לפנות לבנק לשחזר אותו מה מקור התופעות האלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רק רציתי להוסיף

דני
    26/06/2008

אני גבר בגיל 45

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע שנעלם

ד``ר שרה רפפורט
    26/06/2008

דני שלום,
    התופעה שאתה מתאר היא נפוצה ומוכרת ומתרחשת אצל כולנו מדי פעם. בדרך כל תופעה של שכיחת מידע שאנו משתמשים באופן אוטומטי כמו קוד קורא כאשר אנו נמצאים בתוך לחץ וסטרס. לפי דעתי אין סיבה לדאגה. חשוב לברר האם יש לך תופעות נוספות של קשיי זיכרון ואם כן איזה ובאיזו תדירות.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו