הידרדרות בזיכרון בגיל 35

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידרדרות בזיכרון בגיל 35
    שמואל
    13/07/2008

שלום רב, רציתי להתייעץ אץכן המומחיות לגבי הבעיה שלי. אני מאבד את הזיכרון שלי לטווח הארוך וזוכר פחות ופחות דברים מילדותי ומנעורי, זה קורה במהלך השנים אחרונות יותלר קשה לי להיזכר בתקופות בבית הספר ואפילו בצבא. הלכתי לרופא והמליצו לי לקחת ויטמינים, האם יש משהו מעבר לזה שאני כיול לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הידרדרות בזיכרון בגיל 35

הוספת תגובה

• אובדן זיכרון אוטוביוגרפי

ד``ר שרה רפפורט
    16/07/2008

שמואל שלום,
    המחסן של הזיכרון שומר בעקר את המידע שרלבנטי עבורנו והמידע בעל חשיבות פחות רלבטית פחות נגישה לשיפה. הבעיה שאתה מתאר לא כל כך נפוצה וכדי לברר אך בעיתך מתבטאת. האם אתה שוכח תקופות ממושכות ושנים או בעקר מצבים מסוימים של זמן מסוים. לפעמים כאשר משתמשים ברמזים כמו תמונות ולדפדף באלבומים, יכול לעזור לשחזר את העבר. לא נראה שוויטמינים פותרים את הבעיה אך גם לא מחזיק. בכל אופן,במידה שהקשיי זיכרון מחמירים, מומלץ לפנות לאבחון זיכרון מסודר כדי לברר את המקור של בעיתך ואז להמליץ על התערבות מתאימה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו