הפרעות עקב תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות עקב תאונת דרכים
    ג.ק.
    16/07/2008

היי
    לפני כשנה וחצי עברתי תאונת דרכים בעקבותיה נפגעתי בראש ונוצר דימום מוחי שנספג כעבור זמן מה. לאחר 3 חודשי שיקום בהם עברתי פיזיותראפיה וריפוי בעיסוק (ברמה די בסיסית), חזרתי לעבודה. במשך הזמן נתקלתי בקשיים רבים בזיכרון, בריכוז- לאורך זמן ובעיקר בהתארגנות הכללית לנוכח משימות שונות. בעקבות הקשיים והסטרס הרב, לפני כשבועיים החלטתי לעזוב את העבודה ולהתפנות לשיקום. השאלה היא לאן ולמי לפנות? מהו הטיפול הכי נכון עבורי כרגע? טיפול קוגניטיבי? ריפוי בעיסוק? או משהו אחר?
    תודה רבה
    ג.ק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות עקב תאונת דרכים

הוספת תגובה

• הפרעות קוגניטיביות עקב תאונת דרכים

ד``ר שרה רפפורט
    16/07/2008

גוני שלום,
    נראה כי לא השלמת את התהליך השיקומי שהתחלת וחבל מאוד שנתקלת בקשיים תפקודיים רבים שגרמו לך לעזוב מקום עבודתך. כדי להמליץ לך על המשך שיקום חשוב לי לדעת האם עברת הערכה נוירופסיכולוגית מקיפה, איפה קבלת את הטיפול השיקומייים הראשונים והם נוירופסיכולוג היה גם בתמונה. באיזה איזור בארץ אתה מתגורר? אחכה את תשובותיך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי בזיכרון

ג.ק.
    20/07/2008

שלום רב לאחרונה אני מוצאת המון קשיים בזכרון של דברים יומיומיים, משימות, סיטואציות ופרטים אני בגיל 39 אין שום עבר של בעיות זיכרון במשפחתי מה עליי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו