בעיות דיבור וזיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות דיבור וזיכרון
    נעמה
    22/07/2008

שלום רב, אני בת 30 ועד לפני 3 שנים בערך הכל היה בסדר (ילדתי לפני 4 שנים) בשנים האחרונות יש לי תופעה שאני שוכחת דברים שרציתי לומר, שוכחת מושגים ומילים אבל אני זוכרת דברים שקראו לפני המון שנים. הבעיה העיקרית והמטרידה שאני בולעת את המילים שאני מדברת, כמו גמגום מוזר, אני רוצה להגיד משהו והוא יוצא לא מובן. אני בחורה בריאה ופעם הייתי בעלת שפה מאוד עשירה והיום אני שוכחת מילים. אודה לכם אם תעזרו לי במתן פתרון אני ממש מיואשת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות דיבור וזיכרון

הוספת תגובה

• דיבור וזיכרון

גל גפן-ריטר
    29/07/2008

נעמה שלום

הקשיים שאת מתארת יכולים לנבוע מכל מיני מקורות וחשוב לבצע אבחנה בכדי לדעת כיצד לטפל.
    לא ציינת באם פנית כבר להתייעצות אצל רופא או לבצע אבחון. הייתי ממליצה בשלב הראשוני ללכת לנוירולוג ולבצע בדיקה ומשם להמשיך לפי המלצותיו.
    דבר נוסף שחשוב בדיקה הוא האם את סובלת מתחושת לחץ או חרדה בשנים האחרונות? במידה וכן מומלץ במקביל לפנות גם לפסיכולוג.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו