אחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחי
    גל
    09/08/2008

שלום לך,אחי בגיל 56,לפני חודשיים ניפצע קשה בתאונת דרכים,נותח בראשו.לאחר שבועיים שוחרר לשיקום.יצא לשיקום כאשר הזיכרון כמעט מאה אחוז,אינטילגנציה כמעט כמו שהיתה,מדבר לעיניין חושב כמו בעבר.היות ואחי אובחן לפני שנים רבות עם בעייה נפשית שלא ברור לנו מה היא וגם לא טופל מעולם.אחי היה גר אצל ההורים,לא הפריע לאף אחד,בן אדם נוח,מאוד אינטילגנט ודעתני.הוא הופנה למוסד השיקומי עם תרופה אפוניטין ושם הוחלט להחליפה לטגרטול.קרו 2 דברים במוסד השיקומי: בגלל תלונות רבות של לחצים בראש ודליפת נוזל שדרתי מהאף בוצע סיטי וראו שיש אויר בראש.בו זמנית הוחלף הכדור.מספר ימים לאחר נטילת הטגרוטל החלה החמרה במצבו.בלבול,שיכחה,חוסר התמצאות,אי שליטה על סוגרים. ממעט בדיבור.הופנה למיון ושבועיים לאחר מכן נותח שוב לאטימת הקרעים ועצירת הדליפה.היום שבוע לאחר הניתוח אמנם מדבר,הולך לבד,אוכל אבל עדיין אינו שולט על סוגרים,זיכרון אבוד,אישיותו אינה כפי שהיתה הפך לתלותי אינו מחליט החלטות .משום מה יש לי תחושה שהתרופות גורמות לכך מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחי

הוספת תגובה

• שיקום פגיעות ראש

גל גפן-ריטר
    13/08/2008

רות שלום,
    על פי דברייך והתיאור הרפואי שלך אני מתרשמת כי לאחיך יש נזק מוחי שנראה שנגרם כתוצאה מלחץ תוך גולגלתי שייתכן שקשור לתאונה או לסיבות אחרות. ככל הידוע לי, נטילת טגרטול לא גורמת לסימפטומים רחבים כמו שאת מתארת, והסימפטומים מתאימים יותר לנזק מוחי בעקבות הלחץ המוחי והניתוח בעקבותיו.
    במידה והוא נמצא עדיין במוסד השיקומי , אני מציעה לך להעלות את לבטייך ומחשבותייך, הם הגורם המטפל המכיר את אחיך בצורה הטובה ביותר ועל כן יידע לתת לך מענה על שאלותייך.
    חשוב מאוד כי אחיך ימשיך להיות בשיקום וייתכן והמצב אותו את רואה כיום ישתפר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו