שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דן
    15/08/2008

שלום יש לי בעיה בחיים שאני לא מצליח להתמיד בכלום אין לי כוח לעבוד אין לי כח ללמוד ואמרו לי שזה יכול להיות שזה לא עצלנות שזה יכול להיות מבעית קשב וריכוז האם זה נכון? עשיתי מבחן TOVA והתוצאות היו טובות הם היו מעל הממוצא ומה שהסבירו לי שמבחן TOVA לא מספיק או שלא בודק בעיות קשב וריכוז האם זה נכון והאם תוכלי להסביר לי מה קשור קשב וריכוז לזה שאין לי כח ללמוד או לעבוד בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מעבר מבחן TOVA

ד``ר שרה רפפורט
    21/08/2008

דן שלום,
    נראה שאתה התחלתה כעת בבירור בשל "החוסר כוח" שמפריע לך לתפקד. מבחן TOVA רק בודק קשב מתמשך שהוא היבט אתה מתפקוד הקשב הכולל. חשוב להבין איך התופעה של חוסר כוח מתבטאת, האם אתה נוטה להתעייף מהר, האם יש לך בעיה בחשק וקושי להתמיד ועוד? אתה נוטל תרופות שיכולות להשפיע בתפקודך? הפרעות קשב לפעמים ביטוי של ליקוים קוגניטיביים נוספים או לבעיות בתום הנפשי. כמן כן, אבחן מקיף יותר של קשב וכן אבחון נוירופסיכולוגי אמור לתת תשובה למקור בעיותיך ולכוון אותך לדרכי התערבות מתאימות.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו