בעיות זיכרון ועופפות - בן 21

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זיכרון ועופפות - בן 21
    שימי
    25/08/2008

שלום רב... רציתי להתייעץ בנוגע למצב שלי. אני עומד להשתחרר מהצבא, לפני כשנה וחצי התחלתי לעבוד במקביל לשירות צבאי לא קל (שירות במתקני כליאה) בתחנת דלק... התחנה הייתה תחנה בה המתדלק נתון כל היום בלחץ נוראי, חסכון בכ"א - מתדלק אחד בה עובד כמעט במקום שלושה, כל הזמן ריבים עם לקוחות ובעיות עם ההנהלה... בגלל השילוב הקשה של עבודה וצבא היו יממות בהן לא הייתי יושן כלל ולפעמים כשעתיים בלילה... אחרי תקופה של כמה שבועות התחילו אצלי בעיות זיכרון, התחלתי להיות מפוזר לגמרי, לא זכרתי איפה הנחתי דברים, לשכוח אירועים שקרו לי ולא להיות בטוח אם דבר מסויים קרה או לא... דברים שלא היו קיימים לפני זה. המשכתי במצב הזה כחצי שנה ואז התפטרתי מתחנת הדלק... מאז עברה כשנה ואני לא מרגיש שיש שיפור במצב שלי ואני מרגיש כמו אדם לא נורמלי ועדיין קיימות ההפרעות שתיארתי... לפני כחצי שנה עברתי ארוע שבגללו נכנסתי לסוג של דכאון ועדיין אני קצת סובל ממנו... יכול להיות שבגלל זה המצב לא משתפר... מה כדאי לי לעשות במצב שלי? זה הגיוני שיהיו לי בעיות כאלה בגיל כה צעיר? יש לציין שמעולם לא השתמשתי בסמים, ואלכוהול לעיתים די רחוקות. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד דוגמאות של הפרעות שקורות לי

שימי
    25/08/2008

פעמים רבות אני הולך למקום מסויים בבית ושוכח לשם מה אני הולך לשם. אני מדבר עם אנשים ומספר להם דברים שסיפרתי להם כמה מספר פעמים. אני קורא דברים ומספרים ושוכח מיד אחרי זה מה קראתי\מספרים שאמרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו