שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דן
    29/08/2008

דר שלום רב בן30 מזה זמן רב מטרידה אותי בעיה. לפעמים כשמדברים איתי אני "מאבד" את הצד השני כשהצד השני מדבר על משהו קצת מסובך , או עם פרטים רבים. ר שלום כשאני קורא, לפעמים אני שם לב שאני רק מרפרף אחר משפטים - ללא הבנה - ואח"כ נאלץ לחזור על אותו משפט פעם שנייה. זה קורה במשפטים מסובכים יותר להבנה בעיקר. דוגמה של "קשיים בהבנה " שאני נתקל בהם הם לדוגמה משפטים כמו: "הדוד של האחיין של גיסי" - יקח לי ממש הרבה זמן לפענח משפט כזה. . יש לציין שאני מטופל בזיפרקסה וסרוקסט רציתי לדעת אם יש תרופה לבעיות האלה תודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• המשך

דן
    29/08/2008

האם לפי הבעיות שכתבתי אני צריך לעשות אבחון ניורופסיכולוגי ואם לא אז איזה אבחון אני כן צריך לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר ריכוז

ד``ר שרה רפפורט
    01/09/2008

דן שלום,
    כל אבחון מתחיל עם שיחה היכרות שמטרתה היא קבלת רקע מפורט ואנמנזיה של הבעיות הקוגניטיביות (ממתי אתה סובל מהקשיים ואיך בדיוק הם התבטאים ועוד). רק אז ניתן להחליט על סוג האבחון המתאים. במרקא שלך, חשוב להבין עם גם בעבר, בלהיות תלמיד, היו לך קשיי לימוד או קשיי קשב? לפי התיאור שלך נראה שאתה מתקשה להתרכז ואתה לא ממוקד למידע שלפניך. אני גם ממליצה שאתה מברר עם הרופא המטפל שלך על תופעות לווי של התרופות שאתה נוטל. כמו כן לפעמים בעיות קשב וריכוז נובעות מבעיות נפשיות. כדאי לך לברר את השאלות האלו עם הרופא שעוקב אחרי הטיפול התרופתי שלך. אשמח לענות על שאלות נוספות לפי הצורך.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו