בעיות חמורות בזיכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חמורות בזיכרון
    יואב
    04/11/2008

שלום, אני בן 22, בריא באופן כללי (חוץ מעייפות כללית שמאפיינת אותי בקביעות) ובשנתים האחרונות אני חווה בעיות בזיכרון. מס' דוגמאות להמחשה: * פעמים רבות בעבודה אני מדבר עם אנשים, הם אומרים לי דבר מה ואחרי כמה דקות אני שוכח על מה דיברנו. * כאשר אומרים לי לעשות משהו (לא דחוף) אני מסכים אך בסופו של דבר כמעט תמיד שוכח לעשות זאת. בתקופה האחרונה אני חווה בעיות קשות יותר: שנייה אחת אני חושב על משהו, משהו מסיח את דעתי לרגע ואז אני כבר לא זוכר על מה חשבתי. אני עובד המון עם רשימות 'מה לעשות' כי אני כל הזמן שוכח. אשמח לעזרתכם המלומדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חמורות בזיכרון

הוספת תגובה

• קשיים בקשב?

גל גפן-ריטר
    05/11/2008

יואב שלום!
    הקשיים שאתה מתאר יכולים לנבוע גם מקשיים בתחום הקשב או לחצים ומתחים שייתכן ואתה חווה בזמן האחרון.
    בנוסף הופעות שתארת הנן נורמליות וקורות להרבה אנשים כאשר הם אינם מרוכזים ברגע מסוים, כמו: כשמישהו מדבר אלייך ובמידה ואתה עסוק במשהו אחר (במחשבות על משהו אחר) אתה לא תקלוט או תזכור את מה שנאמר לך וזה טבעי. כמו-כן זה נהדר שמצאת פתרון טוב בכך שאתה רושם את הדברים שעלייך לעשות ושוב להזכירך הרבה אנשים זקוקים לניהול יומן על מנת לא לשכוח את הפעולות שהם צריכים לעשות.

בכל מקרה על מנת לשלול סיבות רפואיות הייתי ממליצה לך לעבור בירור רפואי כמו בדיקות דם וכיוב' על מנת לשלול ירידה בויטמינים, ברזל אשר גם יכולים להשפיע על הריכוז. ובהתאם לתוצאות להמשיך לפעול הלאה.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו